Fysiotherapie MS Ede

Home » Fysiotherapie MS Ede

Fysiotherapie voor mensen met MS in Ede

Onze therapeuten helpen door middel van fysiotherapie patiënten met MS bij diverse klachten in onze praktijk in Ede. Helaas is MS niet te genezen, maar het is wel mogelijk om zo lang mogelijk zelfstandig te functioneren. Regelmatig blijven bewegen helpt hierbij. Een therapeut van onze praktijk in Ede helpt u door middel van fysiotherapie bijvoorbeeld om uithoudingsvermogen en spierkracht te onderhouden, balans te behouden en vermoeidheid te verminderen.

De verschillende specialisaties binnen de fysiotherapie geschikt voor mensen met MS in Ede

Wij bieden in de grootste praktijk in de omgeving van Ede diverse soorten fysiotherapie aan voor mensen met MS. Onze fysiotherapeuten beschikken namelijk stuk voor stuk over verschillende specialisaties, waardoor u in diverse fasen van MS terecht kunt bij Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark in Ede. Dit geldt ook voor patiënten met andere aandoeningen, waaronder bijvoorbeeld een herseninfarct, Parkinson, diabetes of een hartinfarct. Onze fysiotherapeuten helpen u om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen leven.

Maak samen met onze therapeuten een persoonlijk stappenplan

Wanneer u besluit om fysiotherapie voor mensen met MS te proberen in onze praktijk in Ede, gaan onze fysiotherapeuten het gesprek met u aan. Hierdoor leren zij uw situatie kennen en maken zij een inschatting over de behandeling die naadloos aansluit bij deze situatie. Vervolgens ontvangt u een persoonlijk behandelplan, zodat u te allen tijde op de hoogte bent van het behandelproces. Maak nu een afspraak door te bellen naar (0318)614863.

Maak een afspraak

Fysiotherapie MS Ede