Herstel na hartinfarct

Home » Herstel na hartinfarct

Herstel na hartinfarct

Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark in Ede helpt u graag met het herstel na een hartinfarct. Wij bieden speciale fysiotherapie aan die bedoeld is voor hartrevalidatie van mensen met coronaire hartaandoeningen. Ook na een hartinfarct kunt u bij ons terecht voor herstel. Wij zorgen dat u een persoonlijk programma toegewezen krijgt, zodat uw lichaam weer voldoende beweging krijgt. Wij passen het programma dan ook aan, aan de individuele situatie van de patiënt. Om fysiotherapie te volgen als onderdeel van hartrevalidatie en het herstel na een hartinfarct heeft u wel toestemming van de huisarts of cardioloog nodig. Stel uw vragen over de mogelijkheden aan ons.

Herstel na een hartinfarct met hartrevalidatie

Hartrevalidatie bij Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark helpt bij het herstel na een hartinfarct. Om ons programma op maat te volgen, heeft u toestemming van de huisarts of cardioloog nodig. Wij richten ons op de verbetering van de levensstijl en de gehele lichaamsconditie. Daarnaast richten we ons op de psychische klachten die bij het herstel na een hartinfarct komen kijken. Wij hebben enkel gecertificeerde fysiotherapeuten in dienst die in staat zijn om het programma voor hartrevalidatie aan te bieden.

Schrijf uzelf in voor ons programma in eigen praktijk

Als u zich bij ons heeft aangemeld, dan kunt u het fitnessprogramma in onze eigen praktijk volgen. Wij hebben de grootste praktijk in de omgeving van Ede. Hier hebben wij de faciliteiten die het herstel na een hartinfarct, of bijvoorbeeld een herseninfarct, bespoedigen. Vraag naar de mogelijkheden voor fysiotherapie bij hartrevalidatie bij onze medewerkers of vraag ernaar bij uw huisarts of cardioloog. Dit doet u door te bellen naar (0318)614863. Stel uw vragen gerust.

Maak een afspraak

Herstel na hartinfarct