FIT-Stroke

Home » FIT-Stroke

FIT-Stroke

Fysiotherapie Beatrixpark biedt voor mensen met een CVA in de chronische fase (> 6 maanden) een besloten groepstraining in onze prikkelarme oefenruimte. Deze training staat bekend onder de naam FIT-Stroke. De training bestaat uit verschillende circuitonderdelen gericht op behoud van de kracht, conditie, balans, loopfunctie en grove arm-hand vaardigheid. Ook passen we dubbeltaken toe die toepasbaar zijn in het dagelijks leven. De training is erop gericht om meer plezier en vertrouwen in het bewegen te krijgen, waarbij het ook een actieve leefstijl stimuleert. Een ander voordeel van de FIT-Stroke is de mogelijkheid voor lotgenotencontact. Per groep kunnen er maximaal 8 deelnemers meedoen. De FIT-Stroke wordt gegeven door onze neurorevalidatie fysiotherapeuten Thijs en Anouk .

Wil je graag deelnemen aan de FIT-Stroke? Voordat je kan deelnemen worden er eerst individuele afspraken ingepland met de fysiotherapeut. De fysiotherapeut zal jouw fysieke fitheid beoordelen en kijken of jij in aanmerking komt voor de FIT-Stroke.

Wat zijn de kosten?

Deelname aan de FIT-Stroke valt onder een fysiotherapeutische behandeling. De kosten zijn dus op basis van fysiotherapie. Een CVA valt onder de chronische indicatie fysiotherapie. Hiervoor is echter wel een verwijzing nodig. Neem voor specifieke vragen contact op met jouw zorgverzekeraar of vraag eventueel onze fysiotherapeuten voor verdere informatie.

Onze fysiotherapeuten die de FIT-Stroke geven zijn

Anouk Oosterwijk

Neurorevalidatie fysiotherapeut (CVA/MS/NAH)

Thijs Leentvaar

Neurorevalidatie fysiotherapeut (CVA/MS/NAH)

Maak een afspraak

FIT-Stroke