Fysiotherapie herseninfarct Ede

Home » Fysiotherapie herseninfarct Ede

Fysiotherapie na een herseninfarct in onze praktijk in Ede

Fysiotherapie draagt bij aan de revalidatie na een herseninfarct, ofwel CVA, dit geldt ook voor de behandelingen van Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark in Ede. Het is afhankelijk van de schade aan het hersenweefsel, maar de meeste mensen moeten revalideren na een herseninfarct. Wij bieden in onze praktijk in Ede diverse soorten fysiotherapie aan die helpen in verschillende fasen van het herstel na een herseninfarct, ofwel CVA. Dit varieert van ademhalingsoefeningen tot het opnieuw aanleren van vaardigheden.

Fysiotherapie draagt bij aan het herstel na een herseninfarct in onze praktijk in Ede

In de grootste praktijk in de omgeving van Ede bieden wij diverse behandelingen binnen de fysiotherapie aan die bijdragen aan het herstel na een herseninfarct, ook wel CVA genoemd. Onze fysiotherapeuten hebben namelijk ieder eigen specialisaties. Een voorbeeld hiervan is adem- en ontspanningstherapie. Deze vorm van fysiotherapie die wij aanbieden in onze praktijk in Ede helpt om vrij snel na een herseninfarct, ofwel CVA, weer in beweging te komen. Onze behandelingen helpen ook bij het herstel bij andere aandoeningen, zoals Parkinson of COPD.

Maak een afspraak met een van onze therapeuten

Wilt u meer weten over de diverse behandelingen die wij aanbieden in Ede om door middel van fysiotherapie te ondersteunen bij de neurorevalidatie na een herseninfarct, ofwel CVA? Wellicht beantwoorden wij uw vraag al in de veelgestelde vragen. Is dit niet het geval? Neem dan gerust contact op met onze therapeuten door te bellen naar (0318)614863. Wij voorzien u graag van meer informatie over de behandelingen of over onze praktijk.

Maak een afspraak

Fysiotherapie herseninfarct Ede