Het Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark biedt fitness voor zwangere vrouwen in Ede aan. U kunt terecht in de grootste fysiotherapiepraktijk van de omgeving om aan uw gestel te werken. Tijdens de zwangerschap blijft u fit, werkt u aan uw conditie en blijft u vitaal en mobiel dankzij zwangerschapsfitness in Ede. Hiervoor is de cursus Zwanger&Fit speciaal ontwikkeld. 

De diverse voordelen van fitness voor zwangere vrouwen in Ede


Onder specialistische begeleiding in Ede werkt u tijdens de cursus Zwanger&Fit aan uw fysiek door middel van zwangerschapsfitness. De begeleiders hebben een NVFB-Zwangerfitcertificaat behaald waardoor zij gericht adviseren en begeleiden tijdens het fitnessen. Fitness voor zwangere vrouwen bij ons in Ede biedt veel voordelen. Tijdens de zwangerschap werken aan uw conditie en fitheid vermindert of voorkomt namelijk diverse zwangerschapskwalen. 

Inhoud van de cursus Zwanger&Fit


Voordat we starten met zwangerschapsfitness in Ede nemen we een intake af. U bespreekt tijdens de cursus fitness voor zwangere vrouwen uw wensen en doelen met een docent uit Ede. We stellen vervolgens een trainingsplan op dat bij u past. Tijdens de cursus wordt op uiteenlopende manieren getraind zodat u fysiek in vorm blijft. We geven tijdens het sporten aandacht aan zwangerschapsproblemen als bekkeninstabiliteit, eventueel kan dit probleem verholpen worden door bekkentherapie. Het resultaat zal een sterke fysiek zijn; zowel tijdens als na de zwangerschap. De tarieven bedragen €100,- euro voor tien trainingen waarbij voor de intake €30,- gerekend wordt.

Schrijf uzelf in voor zwangerschapsfitness in Ede

Wilt u graag deelnemen aan fitness voor zwangere vrouwen in onze fysiotherapiepraktijk in Ede? Maak dan nu een afspraak door te bellen naar (0318)614863. Wij plannen een intakegesprek in, zodat u zo snel mogelijk kunt beginnen met zwangerschapsfitness in Ede.

Uw behandelende fysiotherapeuten:

Emile Nijs
Emile Nijs
Jan Willem ter Velde
Jan Willem ter Velde

Kortdurend online consult:

De bedoeling van een kort consult via internet is, dat u een korte vraag kunt stellen.
Deze vraag ligt op het gebied van de fysiotherapeut.
U krijgt binnen 3 werkdagen antwoord van een van onze fysiotherapeuten.

 

  U kunt bij ons ook terecht voor

  Contact

  Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark
  Willem de Zwijgerlaan 1F
  6713 NS Ede
  Telefoon: (0318) 614 863

  Gelieve te bellen tussen 08.30 en 17.00uur

  Neem contact met ons op
  Kort consult
  Online aanmelden

  Wij zijn ook ’s avonds en in het weekend open!

  SPECIALISATIES