Fitness zwangere vrouwen Ede

Home » Fitness zwangere vrouwen Ede

Fitness zwangere vrouwen Ede

Het Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark biedt fitness voor zwangere vrouwen in Ede aan. U kunt terecht in de grootste fysiotherapiepraktijk van de omgeving om aan uw gestel te werken. Tijdens de zwangerschap blijft u fit, werkt u aan uw conditie en blijft u vitaal en mobiel dankzij zwangerschapsfitness in Ede. Hiervoor is de cursus Zwanger&Fit speciaal ontwikkeld.

De diverse voordelen van fitness voor zwangere vrouwen in Ede

Onder specialistische begeleiding in Ede werkt u tijdens de cursus Zwanger&Fit aan uw fysiek door middel van zwangerschapsfitness. De begeleiders hebben een NVFB-Zwangerfitcertificaat behaald waardoor zij gericht adviseren en begeleiden tijdens het fitnessen. Fitness voor zwangere vrouwen bij ons in Ede biedt veel voordelen. Tijdens de zwangerschap werken aan uw conditie en fitheid vermindert of voorkomt namelijk diverse zwangerschapskwalen.

Inhoud van de cursus Zwanger&Fit

Voordat we starten met zwangerschapsfitness in Ede nemen we een intake af. U bespreekt tijdens de cursus fitness voor zwangere vrouwen uw wensen en doelen met een docent uit Ede. We stellen vervolgens een trainingsplan op dat bij u past. Tijdens de cursus wordt op uiteenlopende manieren getraind zodat u fysiek in vorm blijft. We geven tijdens het sporten aandacht aan zwangerschapsproblemen als bekkeninstabiliteit, eventueel kan dit probleem verholpen worden door bekkentherapie. Het resultaat zal een sterke fysiek zijn; zowel tijdens als na de zwangerschap. De tarieven bedragen €100,- euro voor tien trainingen waarbij voor de intake €30,- gerekend wordt.

Schrijf uzelf in voor zwangerschapsfitness in Ede

Wilt u graag deelnemen aan fitness voor zwangere vrouwen in onze fysiotherapiepraktijk in Ede? Maak dan nu een afspraak door te bellen naar (0318)614863. Wij plannen een intakegesprek in, zodat u zo snel mogelijk kunt beginnen met zwangerschapsfitness in Ede.

Maak een afspraak

Fitness zwangere vrouwen Ede