Bij het Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark kunt u terecht voor fysio tijdens of na de zwangerschap door gecertificeerde fysiotherapeuten. Deze therapeuten hebben een NVFB-Zwangerfit opleiding gehad, waardoor ze uitstekend deze behandelingen kunnen geven. Zij werken niet alleen aan fitheid, conditie, vitaliteit en mobiliteit, maar ook aan zwangerschapsgerelateerde problemen. Door gebruik te maken van de fysio blijft u dus ook fit en vitaal tijdens of na de zwangerschap. Zo kan uw lichaam deze periode van zwangerschap aan. 

Gebruik de fysio voor of tijdens de zwangerschap


Maak gebruik van een fysio van Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark voor of tijdens de zwangerschap. Of u nu net bevallen bent of nog moet bevallen, wij hebben een cursus waaraan iedere zwangere vrouw mee kan doen. Tijdens een dergelijke cursus leggen we de nadruk op een preventieve training met aandacht voor de rug-, bekkenbodem- en buikspieren. Tot 9 maanden na de bevalling kan worden deelgenomen aan de lessen. Onze fysio geeft tijdens de lessen ook tips voor tijdens of na de zwangerschap. 

Trainingsruimte


Wij hebben de beschikking over een eigen trainingsruimte in ons centrum. Zo volgt u telkens in dezelfde vertrouwde omgeving lessen van het Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark. Maak gebruik van onze fysio en ervaar de voordelen ervan tijdens of na de zwangerschap. Vraag snel naar de mogelijkheden met betrekking tot fitness.

Fysio tijdens of na de zwangerschap heeft vele voordelen! Vraag naar de mogelijkheden!

Uw behandelende fysiotherapeuten:

Emile Nijs
Emile Nijs
Jan Willem ter Velde
Jan Willem ter Velde

Kortdurend online consult:

De bedoeling van een kort consult via internet is, dat u een korte vraag kunt stellen.
Deze vraag ligt op het gebied van de fysiotherapeut.
U krijgt binnen 3 werkdagen antwoord van een van onze fysiotherapeuten.

 

  U kunt bij ons ook terecht voor

  Contact

  Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark
  Willem de Zwijgerlaan 1F
  6713 NS Ede
  Telefoon: (0318) 614 863

  Gelieve te bellen tussen 08.30 en 17.00uur

  Neem contact met ons op
  Kort consult
  Online aanmelden

  Wij zijn ook ’s avonds en in het weekend open!

  SPECIALISATIES