Onderrugpijn Ede

Home » Onderrugpijn Ede

Onderrugpijn Ede

Met onderrugklachten, zoals onderrugpijn, komt u voor een behandeling aan uw onderrug naar Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark in Ede. U kunt zich rechtstreeks aanmelden voor een behandeling of na verwijzing van een behandelend arts. We bespreken de klachten met u om zo een passende therapie voor u op te stellen. Enkele voorbeelden van therapieën die u kunnen helpen met uw onderrugpijn in Ede: yoga, bekkentherapie en rugschool. Wij laten al onze behandelingen uitvoeren door gecertificeerde fysiotherapeuten. Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark is de grootste fysiotherapiepraktijk in de gemeente Ede. Wij hebben diverse specialisaties waarmee we rugklachten in onze praktijk in Ede kunnen verhelpen. Bekijk snel wat wij voor u kunnen betekenen.

Onderrugklachten verhelpen met bekkentherapie

Onderrugklachten kunnen u hinderen in vele dagelijkse bezigheden. Daarnaast kunnen de klachten verergeren als deze niet op de juiste manier behandeld worden. Daarom is het aan te raden om uw onderrugklachten met bijvoorbeeld bekkentherapie of een andere behandeling in onze praktijk in Ede te behandelen. Bij bekkentherapie leggen we de nadruk op de spieren in de bekkenbodem. Het doel is om deze spieren te versterken en de stabiliteit van de bekkenbodem te vergroten. Echter is het vaak moeilijk om deze spieren zelf goed te gebruiken en te trainen. Daarom is het verstandig om aandacht en begeleiding van een gecertificeerd fysiotherapeut te krijgen.

Onderrugpijn behandelen in Ede

Met de rugschool van Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark in Ede kunt u onderrugpijn behandelen. Door deel te nemen aan deze behandeling wordt u na de behandelperiode zelf uw fysiotherapeut. We onderscheiden onderrugpijn in onze praktijk in Ede in specifieke en aspecifieke onderrugklachten. Specifieke onderrugklachten zijn fysiek aantoonbaar, zoals een beknelde zenuw, terwijl aspecifieke klachten toe te schrijven zijn aan bijvoorbeeld een slechte houding, verkeerd bewegen of instabiliteit van de rug.

Onderrug behandeling door middel van yoga in Ede

In onze praktijk in Ede is er ook de mogelijkheid tot het volgen van yoga ter behandeling van klachten in de onderrug. Bij yoga worden uitdagende houdingen afgewisseld met ontspanningsoefeningen. Uiteraard worden de oefeningen en houdingen aangepast op uw niveau. De focus ligt op een goede lichaamshouding, wat kan helpen bij onderrugpijn. Wanneer u onderrugpijn of onderrugklachten ervaart, dan kunt u voor een orthopedische behandeling aan de onderrug bij onze praktijk in Ede terecht. Wij bieden ook vele behandelingen aan voor andere lichamelijke klachten. Bij vragen kunt u ons altijd even bellen op: (0318)614863.

Maak een afspraak

Onderrugpijn Ede