Een gecertificeerde orthopedisch fysiotherapeut uit Ede

Onze orthopedisch fysiotherapeut verbetert door middel van orthopedische fysiotherapie uw bewegingsapparaat bij Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark in Ede. Wij hebben de grootste fysiotherapiepraktijk in de omgeving waar wij beschikken over eigen oefenruimtes. U oefent dus te allen tijde bij dezelfde vertrouwde locatie, met dezelfde gecertificeerde orthopedisch fysiotherapeut. Deze therapeut zal u allereerst leren kennen tijdens een intakegesprek. Hier bespreken zij in Ede meteen uw klachten met u en stellen ze samen met u een persoonlijk behandelplan binnen de orthopedische fysiotherapie op.

De doelstellingen van onze orthopedisch fysiotherapeut in Ede


Voor succesvolle orthopedische fysiotherapie stellen we voor de start van de behandeling doelstellingen op in onze praktijk in Ede. Dit doet onze orthopedisch fysiotherapeut uiteraard in samenwerking met de patiënt in Ede. We maken dan ook meteen duidelijk wat we gaan doen in de daaropvolgende weken door middel van een persoonlijk behandelplan. U kunt bij ons in Ede behandeld worden door een orthopedisch fysiotherapeut, met een specialisatie in de orthopedische fysiotherapie bij diverse aandoeningen van het bewegingsapparaat, zoals: 

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden

Wij zorgen ervoor dat het duidelijk is wat we gaan doen en wat het gehele behandelproces inhoudt. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent. We bespreken bijvoorbeeld te allen tijde welke vorm van therapie het beste resultaat geeft in uw situatie. Ook voor andere specialisaties kunt u bij onze fysiotherapeuten terecht, zoals manuele therapie. Vraag snel naar uw mogelijkheden door te bellen naar (0318)614863.

U kunt bij ons ook terecht voor

Contact

Fysiotherapie Beatrixpark
Willem de Zwijgerlaan 1F
6713 NS Ede
Telefoon: (0318) 614 863

Gelieve te bellen tussen 08.30 en 17.00uur

Neem contact met ons op
Kort consult
Online aanmelden

Wij zijn ook ’s avonds en in het weekend open!