Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark biedt individuele fysiotherapie of groepstherapie aan in de regio Lunteren. Wij zijn de grootste fysiotherapiepraktijk in Ede en hebben vele specialisten in dienst die allemaal gecertificeerd zijn. Ze zijn allemaal speciaal opgeleid tot fysiotherapeut en kunnen u dus helpen van uw klachten af te komen en om uw lichaam fitter en gezonder te maken. Wij hebben vele specialisaties onder één dak. U kunt zelfs bij ons terecht voor fysio-fitness. Als u ons inschakelt voor fysiotherapie in de regio Lunteren, dan bespreken wij eerst met u welke vorm van therapie u het beste resultaat zal geven. 

Specialisaties fysiotherapie in de regio Lunteren


Als u ons inschakelt voor fysiotherapie in onze praktijk nabij Lunteren, dan kunt u bij ons terecht voor verschillende klachten, bijvoorbeeld bij MS of na een herseninfarct. Wij hebben fysiotherapeuten in dienst met vele verschillende specialisaties. Zo kunnen wij u helpen met uw rugklachten, kunt u bij ons terecht voor dry needling, looptraining, manuele therapie, medical taping en nog veel meer. Wij zorgen dat u lichaam weer fit en vitaal is en blijft. 

Overeenkomst met zorgverzekeraars


Als u voor fysiotherapie naar onze praktijk nabij Bennekom en Lunteren komt, dan bespreken we met u welke behandeling voor u nodig is. U weet dan ook precies waar u aan toe bent bij ons. Wij hebben daarnaast ook overeenkomsten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Vraag snel naar de mogelijkheden bij Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark.

Voor fysiotherapie door specialisten komt u naar de grootste praktijk nabij Lunteren! Vraag naar de mogelijkheden!

Uw behandelende fysiotherapeuten:

Emile Nijs
Emile Nijs
Jan Willem ter Velde
Jan Willem ter Velde

Kortdurend online consult:

De bedoeling van een kort consult via internet is, dat u een korte vraag kunt stellen.
Deze vraag ligt op het gebied van de fysiotherapeut.
U krijgt binnen 3 werkdagen antwoord van een van onze fysiotherapeuten.

 

  U kunt bij ons ook terecht voor

  Contact

  Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark
  Willem de Zwijgerlaan 1F
  6713 NS Ede
  Telefoon: (0318) 614 863

  Gelieve te bellen tussen 08.30 en 17.00uur

  Neem contact met ons op
  Kort consult
  Online aanmelden

  Wij zijn ook ’s avonds en in het weekend open!

  SPECIALISATIES