Fysiotherapie Bennekom

Home » Fysiotherapie Bennekom

Fysiotherapie nabij Bennekom

Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark is de grootste praktijk die fysiotherapie aanbiedt in de regio Bennekom. Wij zijn gevestigd in Ede en hebben de beschikking over een eigen praktijk met eigen trainingsruimte. Wanneer u ons inschakelt voor fysiotherapie in de regio Bennekom, bespreken wij met u welke vorm van therapie u het beste resultaat geeft. Wij hebben vele specialisaties en bieden ook groepstherapie aan. Onze medewerkers zijn allemaal opgeleid tot fysiotherapeut, helpen u van uw klachten af en maken uw lichaam fitter en gezonder.

De specialisaties binnen de fysiotherapie in onze praktijk nabij Bennekom

U kunt bij Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark uit Ede, nabij Bennekom, terecht voor vele specialisaties binnen de fysiotherapie. Wij bieden dan ook een grote verscheidenheid aan behandelingen. Zo beschikken wij onder meer over fysiotherapeuten met de volgende specialisaties:

Ademtherapie
Bekkentherapie
Dry needling
Fysiotherapie voor sporters
Looptraining
Neurorevalidatie

Uiteraard hebben wij nog veel meer specialisaties, waarover u meer informatie op onze website kunt vinden.

Schrijf in nu in voor groepsbehandelingen

Behalve individuele fysiotherapie bieden wij ook diverse groepsbehandelingen aan in onze praktijk nabij Bennekom. U neemt bijvoorbeeld deel aan zwangerschapstherapie of de rugschool. Ook kunt u bij ons terecht voor fysio-fitness. Om de kwaliteit van onze cursussen te waarborgen, werken wij samen met vele instanties in Nederland. Heeft u bepaalde klachten? Vraag dan naar de mogelijkheden voor fysiotherapie in onze praktijk nabij Bennekom! Bel hiervoor naar (0318)614863.

Maak een afspraak

Fysiotherapie Bennekom