Adem en ontspanningstherapie Ede

Home » Adem en ontspanningstherapie Ede

Adem- en ontspanningstherapie in Ede

Het Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark biedt adem en ontspanningstherapie voor longpatiënten aan in onze praktijk in Ede. Zowel jong als oud kan bij ons terecht voor therapie. Patiënten met een longziekte als COPD en astma kunnen gebaat zijn bij de adem– en ontspanningstherapie die wij aanbieden in Ede. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars, dus u kunt dus altijd bij ons terecht.

Adem- en ontspanningstherapie in Ede helpt bij diverse beperkingen

Samen met uw fysiotherapeut werkt u aan uw ademhaling en leert u ontspannen. Als u COPD heeft, heeft u last van een beperking in uw ademhaling die tot veel benauwdheid kan leiden. Deze ademnood proberen we in onze praktijk in Ede zoveel mogelijk te beperken door het geven van adem– en ontspanningstherapie. Deze vorm van fysiotherapie kan ook werkzaam zijn bij astma. Astma is een chronische reactie op uw longen die ontsteking veroorzaakt. Dit zorgt onder andere voor geïrriteerde slijmvliezen. Ook hier treedt veel benauwdheid op. Tijdens de adem- en ontspanningstherapie in onze praktijk in Ede leert u hoe u om moet gaan met de benauwdheid in uiteenlopende situaties. U ervaart dan minder stress en richt u alleen op uw klachten.

Vraag advies aan over adem en ontspanningstherapie bij kinderen

Naast dat er volwassenen gebaat zijn bij deze specifieke fysiotherapie is deze ook zeer werkzaam bij ademhalingsproblematiek onder kinderen. Wij geven op het juiste niveau advies tijden de adem- en ontspanningstherapie in Ede. Kinderen leren bij het Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark hoe zij hun ademhaling kunnen verbeteren, maar krijgen ook advies over het omgaan met medicatie. Vraag nu advies aan onze therapeuten door te bellen naar (0318)614863. Op deze manier stelt u ook vragen over onze andere specialisaties, waaronder dry needling.

Maak een afspraak

Adem en ontspanningstherapie Ede