Adem- en ontspanningstherapie in Ede

Het Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark biedt adem en ontspanningstherapie voor longpatiënten aan in onze praktijk in Ede. Zowel jong als oud kan bij ons terecht voor therapie. Patiënten met een longziekte als COPD en astma kunnen gebaat zijn bij de adem en ontspanningstherapie die wij aanbieden in Ede. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars, dus u kunt dus altijd bij ons terecht.

Adem- en ontspanningstherapie in Ede helpt bij diverse beperkingen


Samen met uw fysiotherapeut werkt u aan uw ademhaling en leert u ontspannen. Als u COPD heeft, heeft u last van een beperking in uw ademhaling die tot veel benauwdheid kan leiden. Deze ademnood proberen we in onze praktijk in Ede zoveel mogelijk te beperken door het geven van adem en ontspanningstherapie. Deze vorm van fysiotherapie kan ook werkzaam zijn bij astma. Astma is een chronische reactie op uw longen die ontsteking veroorzaakt. Dit zorgt onder andere voor geïrriteerde slijmvliezen. Ook hier treedt veel benauwdheid op. Tijdens de adem- en ontspanningstherapie in onze praktijk in Ede leert u hoe u om moet gaan met de benauwdheid in uiteenlopende situaties. U ervaart dan minder stress en richt u alleen op uw klachten.

Vraag advies aan over adem en ontspanningstherapie bij kinderen


Naast dat er volwassenen gebaat zijn bij deze specifieke fysiotherapie is deze ook zeer werkzaam bij ademhalingsproblematiek onder kinderen. Wij geven op het juiste niveau advies tijden de adem- en ontspanningstherapie in Ede. Kinderen leren bij het Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark hoe zij hun ademhaling kunnen verbeteren, maar krijgen ook advies over het omgaan met medicatie. Vraag nu advies aan onze therapeuten door te bellen naar (0318)614863. Op deze manier stelt u ook vragen over onze andere specialisaties, waaronder dry needling.

Uw behandelende fysiotherapeuten:

Emile Nijs
Emile Nijs
Jan Willem ter Velde
Jan Willem ter Velde

Kortdurend online consult:

De bedoeling van een kort consult via internet is, dat u een korte vraag kunt stellen.
Deze vraag ligt op het gebied van de fysiotherapeut.
U krijgt binnen 3 werkdagen antwoord van een van onze fysiotherapeuten.

 

  U kunt bij ons ook terecht voor

  Contact

  Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark
  Willem de Zwijgerlaan 1F
  6713 NS Ede
  Telefoon: (0318) 614 863

  Gelieve te bellen tussen 08.30 en 17.00uur

  Neem contact met ons op
  Kort consult
  Online aanmelden

  Wij zijn ook ’s avonds en in het weekend open!

  SPECIALISATIES