Dry needling Gelderland

Home » Dry needling Gelderland

Dry needling Gelderland

Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark biedt dry needling aan in Ede, nabij Veenendaal, in Gelderland. Wij zijn de grootste praktijk in de omgeving en bieden vele vormen van fysiotherapie aan. Bij ons komt u daardoor van uw klachten af. Onze fysiotherapeuten zijn ervaren en helpen u vanuit hun specialisatie op weg naar verbetering.

Dry needling in de omgeving van Veenendaal, in Gelderland

Deze vorm van fysiotherapie zorgt voor ontspannen spieren door deze met een naald te prikken. De therapeut plaatst een naald op de juiste triggerpoints zodat de spier een teken krijgt om te ontspannen. Deze vorm van fysiotherapie heet dry needling en biedt uitkomst bij verschillende spierklachten, ook voor u in de omgeving van Veenendaal, in Gelderland. De dry needling therapie kan uitkomst bieden bij de volgende klachten:
Pijn of stijfheid in een spier
Pijn op afstand
Gewrichten die pijn doen bij het bewegen
Spieren die minder kracht hebben
Anders bewegen door pijnlijke spieren en gewrichten, zoals de knie

Daarbij kunt u last hebben van rillingen, hoofdpijn en duizeligheid. Voordat we in Ede, nabij Veenendaal, in Gelderland, de dry needling therapie starten, onderzoeken we grondig of we door middel van de therapie uw klachten kunnen verminderen of verhelpen.

Maak een afspraak in het centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark in Gelderland

Bij ons kunt u terecht voor zowel conventionele als onconventionele fysiotherapie. Dit kunnen wij aanbieden door onze omvang en doordat wij zijn aangesloten bij het Eerstelijnscentrum Beatrixpark. Wij vinden voor uiteenlopende klachten een oplossing. Als u een aanvullende verzekering heeft valt de dry needling therapie in onze praktijk nabij Veenendaal, in Gelderland, vaak onder de voorwaarden. Wilt u een afspraak maken? Bel dan naar (0318)614863.

Maak een afspraak