Hoofdpijn Ede

Home » Hoofdpijn Ede

Hoofdpijn Ede

Wanneer u hoofdpijn en hoofdklachten ervaart, dan kunt u voor het hoofd bij Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark in Ede terecht voor een behandeling op maat. Wij zijn de grootste fysiotherapiepraktijk in de gemeente Ede. Wij bieden een groot aantal behandelingen aan wanneer u hoofdklachten ervaart. We hebben diverse therapeuten in dienst met ieder zijn of haar eigen specialisatie(s). Het grote voordeel bij Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark is wel dat u rechtstreeks een afspraak bij ons kunt maken of na verwijzing van een behandelend arts. We bespreken vooraf met u welke behandelingsvorm u het beste resultaat zal bieden. Voor hoofdpijn en hoofdklachten kunt u in onze praktijk in Ede een behandeling krijgen. Wij bieden diverse behandelingen aan voor deze hoofdklachten, zoals: manuele therapie, dry needling, ontspanningstherapie of juist een combinatie hiervan.

Hoofdpijn en hoofdklachten behandelen in de praktijk in Ede

Hoofdpijn en hoofdklachten zijn in onze praktijk in Ede met een behandeling gericht op het hoofd te behandelen. Wij bieden diverse vormen van therapie aan, zoals eerder benoemd. De ontspanningstherapie richt zich niet alleen op hoofdpijn, maar ook op slapeloosheid en hyperventilatie. Deze laatste twee kunnen ook hoofdklachten veroorzaken. Door diverse ontspanningsoefeningen wordt u zich bewust van het verschil tussen spanning en ontspanning en leert u om de juiste ontspanning te bereiken in veel situaties, waarbij we gebruik maken van diverse basistechnieken. Op deze manier worden uw hoofdklachten of hoofdpijn in onze praktijk in Ede verminderd. Het is echter wel van belang dat de patiënt thuis de oefeningen ook uitvoert.

Dry needling als behandeling voor het hoofd in Ede

Ook dry needling kan als behandeling voor klachten aan het hoofd in Ede ingezet worden. Tijdens deze behandeling wordt gebruik gemaakt van een enkele naald op triggerpunten in het lichaam. De betreffende spier wordt dan kortdurend geprikkeld. Op deze manier raakt de spier snel en langdurig ontspannen. Uiteraard zijn er bij Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark enkel gecertificeerde fysiotherapeuten werkzaam. U bent er dan ook zeker van dat met een behandeling voor klachten aan het hoofd in onze praktijk in Ede uw klachten verminderen en dat dit op de juiste manier gebeurt.

Manuele therapie voor hoofdpijn in Ede

Een andere therapievorm die uitkomst kan bieden wanneer u vaak last heeft van hoofdpijn is manuele therapie door onze therapeuten in Ede. Manuele therapie wordt ingezet om klachten in het bewegingsapparaat te verzachten of verhelpen. Deze klachten kunnen namelijk naar andere ledematen trekken, zoals het hoofd, waardoor deze behandeling in onze praktijk in Ede ook voor hoofdpijn en hoofdklachten uitkomst kan bieden. Manuele therapie heft blokkades en stoornissen op en bevordert de bewegingsvrijheid van de wervelkolom. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen via (0318)614863.

Maak een afspraak

Hoofdpijn Ede