Sportfysiotherapie Ede

Home » Sportfysiotherapie Ede

Sportfysiotherapie Ede

Voor sportfysiotherapie kunt u terecht bij Fysiotherapie Beatrixpark in Ede. Ons team Sportfysiotherapie bestaat uit de fysiotherapeuten Bas Bruggers, Luna Bakker, Maurits Brethouwer en Ilse van de Kamp. Zij hebben ervaring met verschillende takken van sport, waaronder voetbal, korfbal, atletiek en handbal.
Onze praktijk beschikt over een grote trainingsruimte met diverse fitnessapparatuur en overige trainingsgewichten. Daarnaast hebben wij de beschikking over een kunstgrasveld.

Door de samenwerking met huisartsen, podotherapeuten en voedingsdeskundigen is de sportgerelateerde zorg die wij aanbieden zo nodig multidisciplinair. Deze zorg is zowel curatief als preventief en gericht op sporters van elk niveau. Naast de sportgerelateerde zorg bieden wij ook specifieke trainingsbegeleiding aan voor de wedstrijdsporter.

Onze praktijk is aangesloten bij het VKB-netwerk Gelderse Vallei.

Het knienetwerk is een samenwerkingsverband tussen sportartsen en orthopeden van het ziekenhuis Gelderse vallei en (sport)fysiotherapeuten in de regio. De samenwerking binnen het netwerk zorgt voor een laagdrempelig contact tussen de artsen en (sport)fysiotherapeuten.

Onze (sport)fysiotherapeuten hebben ervaring en expertise opgebouwd rondom knieletsels en voldoen aan verschillende specialisaties en scholingseisen om de kwaliteit van de zorg hoog te houden.

Het knienetwerk is gespecialiseerd in het behandelen van traumatische, veelal sportgerelateerde, knieaandoeningen, zoals voorste en achterste kruisbandletsels, meniscusletsels, kniebandletsels, kraakbeenaandoeningen en patellaluxaties.

Luna Bakker en Bas Bruggers zijn lid van dit netwerk.

Daarnaast kunt u in onze grote praktijk onder andere terecht voor:

Manuele therapie
Fysio fitness

Verwijzing en vergoeding

Voor een fysiotherapeutisch consult of een fysiotherapeutische behandeling kunt u ook zonder verwijzing van een arts bij ons terecht. De behandeling wordt vergoed uit de aanvullende verzekering en is afhankelijk van uw verzekeringspakket.

Uw behandelende fysiotherapeuten:

Luna Bakker

MSc Manueel therapeut en MSc Sportfysiotherapeut i.o.

Bas Bruggers

MSc Manueel therapeut i.o.

Maurits Brethouwer

Algemeen fysiotherapeut

Ilse van de Kamp

Algemeen fysiotherapeut

Maak een afspraak

Sportfysiotherapie Ede