Schouderpijn Ede

Home » Schouderpijn Ede

Schouderpijn Ede

Wanneer u steeds vaker last heeft van schouderpijn en schouderklachten, bent u voor een goede behandeling bij ons Fysiotherapie Beatrix in Ede aan het juiste adres. Wij weten immers als geen ander hoe vervelend en storend schouderklachten kunnen zijn. Ze belemmeren u in het dagelijkse leven en zorgen ervoor dat u niet optimaal kunt genieten. Onze fysiotherapiepraktijk in Ede is speciaal ontwikkeld om uw klachten zo goed mogelijk te kunnen behandelen. Omdat onze praktijk onderdeel is van het Eerstlijnscentrum Beatrixpark, kunnen wij u naast de normale fysiotherapie ook specialistische zorg aanbieden. De fysiotherapeuten in ons centrum in Ede staan voor u klaar om u van uw schouderklachten en schouderpijn af te helpen!

Laat uw schouderpijn en schouderklachten bij onze praktijk in Ede behandelen

In onze praktijk in Ede hebben wij regelmatig te maken met mensen die last hebben van schouderpijn en een hiervoor een behandeling zoeken. Vaak is het niet zo simpel om de precieze oorzaak van uw schouderpijn aan te wijzen, maar in onze praktijk hebben we diverse behandelmethodes beschikbaar die voor verlichting van uw schouderklachten moeten zorgen. Zo raden we mensen met schouderklachten vaak aan om onze manuele therapie te proberen. Manuele therapie wordt door onze therapeuten toepast wanneer er bij iemand veel pijn ontstaat bij beweging van de wervelkolom of bepaalde ledematen. Zij zullen bij hun behandeling veel aandacht besteden om uw gewricht soepel te houden en zo een eventuele blokkade op te heffen.

Gerichte schouder behandeling in Ede

Wij gebruiken de eerder beschreven manuele therapie in onze praktijk in Ede vaak bij de volgende soort schouderklachten:

Nekklachten en schouderklachten die vaak tot in de arm uitstralen.
Klachten hoog in de rug, vaak in de buurt van de schouder

Deze schouderklachten kunnen soms ook worden behandeld met de zogenaamde dry needling methode, die hieronder verder zal worden beschreven.

Dry needling om pijnlijke schouderklachten te behandelen in Ede

Bij schouderpijn kan ook onze dry needling behandeling uitkomst bieden. De fysiotherapeut prikt met een speciale techniek bepaalde spieren in uw lichaam aan die daarna langzaam gaan ontspannen. Hierdoor kunnen bepaalde triggerpoints los worden gemaakt, die in uw lichaam pijnlijke drukplekken in een spier kunnen veroorzaken. Deze triggerpoints kunnen bijvoorbeeld ontstaan omdat er in uw schouders of nek een langdurige overbelasting plaatsvindt. Deze schouderklachten kunnen zich voordoen bij overmatig computergebruik. Heeft u specifieke vragen over bovenstaande schouder behandeling en of behandelingen? Of wilt u graag wat meer informatie over onze praktijk in Ede? Neem dan vooral contact met ons op via het telefoonnummer (0318)614863.

Maak een afspraak

Schouderpijn Ede