U kunt bij Fysiotherapie Beatrixpark terecht voor behandeling reuma

Reumatische aandoeningen komen veelvuldig voor. Meestal wordt de diagnose gesteld door een huisarts of een reumatoloog.De aandoeningen kenmerken zich veelal door funktieverlies, ontstekingsaktiviteit, zwelling van gewrichten en pijn.

Inmiddels zijn er zeer goede medicijnen ontwikkeld die een gunstige invloed hebben op het ziekte beeld. Ook een fysiotherapeut kan een rol spelen in de vermindering van de klachten.

Speciaal voor reuma patiënten is het RAPIT project ontwikkeld ( reumatoïde arthritis patiënten in training). Het betreft hier groepstrainingen voor reumatoïde arthitis en enkele andere reumatische beelden. Het instromen in deze groepen gebeurt na verwijzing door een reumatoloog. Een speciaal opgeleide fysiotherapeut zal een intake doen om de mate van beperkingen en behandeldoelen vast te stellen, en u later begeleiden bij de groepstrainingen. Omdat bewegen met een reumatische aandoening vaak moeilijk is, is intensieve begeleiding noodzakelijk. In onze grote oefenzaal is het mogelijk te trainen op ieder nivo, rekening houdend met de klachten.

U kunt bij ons ook terecht voor

Dry Needling

Contact

Fysiotherapie Beatrixpark
Willem de Zwijgerlaan 1F
6713 NS Ede
Telefoon: (0318) 614 863

Gelieve te bellen tussen 08.30 en 17.00uur

Neem contact met ons op
Kort consult
Online aanmelden

Wij zijn ook ’s avonds en in het weekend open!