Nekpijn Ede

Home » Nekpijn Ede

Nekpijn Ede

Nekpijn, nekklachten: kies voor een duurzame behandeling van de nek, uitgevoerd door de specialisten van Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark gevestigd in Ede. Wij bieden naast diverse specialisaties in onze praktijk ook groepslessen aan en bieden de mogelijkheid deel te nemen aan fysio-fitness. Onze praktijk is ook buiten kantoortijden geopend waardoor wij het voor u extra eenvoudig maken bij ons een afspraak in te plannen. In onze werkwijze staat u als persoon centraal. Meld u aan voor een intake waarin wij in kaart brengen wat wij voor u kunnen betekenen.

Nekpijn, nekklachten: kies voor nek behandeling in Ede

Nekpijn, nekklachten: dat vraagt om een gedegen nek behandeling welke u in Ede en omgeving laat uitvoeren door de beste in hun vak: de deskundige medewerkers van Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark. Wij beschikken over een optimale behandelomgeving waar een informele sfeer heerst. Met een breed aanbod gespecialiseerde programma’s kunnen wij voor vrijwel al uw klachten een passende oplossing bieden. Tijdens de intake brengen wij uw klachten in kaart. Dit vormt de basis voor de keuze van de juiste behandelmethode. Wij bieden onder meer de volgende specialisaties aan:

Dry-needling: hierbij wordt het ontspannen van spieren gerealiseerd door spieren aan te prikken;
Manuele therapie: het toepassen van deze therapie zorgt ervoor dat blokkades worden opgeheven of verminderd.

Nekpijn of nekklachten dan is een nek behandeling: stel uw vraag in kort consult in Ede

Heeft u nekpijn of nekklachten dan is een nek behandeling door de specialisten van Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark gevestigd in Ede niet altijd nodig. Twijfelt u of u een afspraak bij ons wilt gaan maken dan kunt u er ook voor kiezen om een kort consult bij ons aan te vragen. Dit is een consult via internet waarin u een van onze fysiotherapeuten uw vraag voor kunt leggen. Wij streven ernaar binnen drie werkdagen een antwoord te geven op uw vraag.

Meer informatie over tarieven en werkwijze

Benieuwd wat nek behandeling bij nekpijn of nekklachten u gaat kosten wanneer u gebruik maakt van de expertise van Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark gevestigd in Ede? Raadpleeg onze FAQ voor een gedetailleerd antwoord op uw vragen. Ook wanneer u benieuwd bent hoeveel behandelingen er worden vergoed door uw zorgverzekeraar dan hebben wij hier voor u een antwoord op. Neem gerust contact met ons op door tijdens werkdagen tussen 07.30 en 17.00 uur te bellen naar telefoonnummer (0318)614863.

Maak een afspraak

Nekpijn Ede