Kniepijn Ede

Home » Kniepijn Ede

Kniepijn Ede

Kniepijn of knieklachten: schakel voor een knie behandeling de specialisten van Fysiotherapie Beatrixpark in. Met een groot en gevarieerd aanbod behandelmethodes hebben wij vrijwel voor alle situaties een passende oplossing waarin wij samen met u werken naar duurzaam herstel. Voordat wij voor u een behandeling opstarten, spreken wij uw klachten en onze mogelijkheden samen door. Wij hebben een overeenkomst met zorgverzekeraars waardoor wij u, voordat de behandeling start, een goed beeld kunnen geven van onze tarieven. Wel zo prettig.

Kniepijn of knieklachten: gedegen behandeling door specialist in Ede vereist

Kniepijn of knieklachten: als het aankomt op een knie behandeling zijn er afhankelijk van uw situaties diverse behandelmethodes welke wij kunnen toepassen. Onze praktijk biedt een groot aanbod specialisaties maar ook groepsbehandelingen en fysio-fitness worden bij ons gegeven. Al onze medewerkers zijn BIG-geregisterd en zijn opgenomen in het kwaliteitsregister.

Kniepijn of knieklachten: kies voor behandeling in Ede om erger te voorkomen

Ervaart u kniepijn of knieklachten dan is het verstandig zo snel mogelijk te kiezen voor een behandeling: Fysiotherapie Beatrixpark in Ede is dé specialist in beweging. Samen met u zorgen we ervoor dat uw klachten verminderen of zelfs verdwijnen. Voorkomen is beter dan genezen. Een bekende uitspraak en niets is minder waar. Ook als het gaat om preventieve training of het voorkomen van (ergere) klachten is een bezoek aan de fysiotherapeut raadzaam. Twijfelt u of een afspraak nodig is, dan kunt u er ook voor kiezen bij ons een online consult aan te vragen. In dit consult kunt u online uw vraag stellen aan een van onze fysiotherapeuten. Deze beantwoord uw vraag binnen enkele werkdagen.

Knieklachten of kniepijn: verzekerd van een behandeling van kwaliteit in Ede

Kiest u voor een behandeling in onze praktijk dan kunt u ervan op aan dat kwaliteit gewaarborgd is. In onze behandelingen staat u als persoon centraal. Samen kijken wij stap voor stap welke vorderingen u maakt en sturen waar nodig de behandelmethode bij. Wist u dat onze praktijk ook in de weekenden en doordeweeks buiten kantoortijden geopend is? Hierin maken wij het u zo gemakkelijk mogelijk om bij ons een afspraak te maken. Indien u meer wilt weten over onze tarieven, onze werkwijze of onze behandelingen dan kunt u hierover rustig verder lezen bij onze FAQ. Mocht u daarna nog vragen hebben dan beantwoorden wij deze uiteraard graag. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar nummer (0318)614863. Wij zijn op werkdagen tussen 07.30 en 17.00 uur bereikbaar.

Maak een afspraak

Kniepijn Ede