Ook ’s avonds en op zaterdag geopend


Gratis haal- en brengservice


Wanneer u last heeft van uw heup biedt fysiotherapie uitkomst. Ook wanneer u een nieuwe heup heeft gekregen en het herstel na de operatie wilt bevorderen, is het verstandig om fysiotherapie te volgen. Met de juiste oefeningen kunt u klachten verminderen en de bewegingsvrijheid weer vergroten. Bij Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark staan we voor u klaar met een aanpak op maat.


Meld u direct aan voor een afspraak!


Aanmelden

Verminder klachten aan uw heup met de juiste fysiotherapie

Wat de oorzaak ook is van de klachten aan uw heup, onze fysiotherapie biedt uitkomst. Met de juiste aanpak zult u al snel verlichting van uw klachten ervaren. Daarbij geven we u niet alleen oefeningen om de mobiliteit te vergroten en pijnklachten te verlichten, maar kijken we ook naar uw houding. Op die manier pakken we de klachten effectief aan en zorgen we ervoor dat u zich weer vrij kunt bewegen.

Maak een afspraak voor een behandeling op maat

Onze grote praktijk beschikt over veel specialisaties, dus we kunnen u zeker de juiste fysiotherapie voor uw heup geven. Ook voor therapie bij andere klachten bent u bij ons aan het juiste adres, zoals voor:

Bent u niet in staat om zelf naar de praktijk te komen? Dat is geen probleem, want dan maakt u gewoon gebruik van onze gratis haal- en brengservice. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen bij ons terecht kan voor fysiotherapie. Mede daarom hebben we contracten met alle zorgverzekeraars en zijn we ook ’s avonds en op zaterdag geopend. Maak een afspraak en neem contact met ons door te bellen naar (0318)614863.

Kortdurend online consult:

De bedoeling van een kort consult via internet is, dat u een korte vraag kunt stellen.
Deze vraag ligt op het gebied van de fysiotherapeut.
U krijgt binnen 3 werkdagen antwoord van een van onze fysiotherapeuten.

 

  U kunt bij ons ook terecht voor

  Contact

  Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark
  Willem de Zwijgerlaan 1F
  6713 NS Ede
  Telefoon: (0318) 614 863

  Gelieve te bellen tussen 08.30 en 17.00uur

  Neem contact met ons op
  Kort consult
  Online aanmelden

  Wij zijn ook ’s avonds en in het weekend open!

  SPECIALISATIES