U kunt bij Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark terecht voor geriatrie fysiotherapie

Bent u op zoek naar een specialist in geriatrie fysiotherapie? Dan moet u bij Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark in Ede zijn. Wij helpen mensen die een jaartje ouder zijn om in beweging te blijven. Onze fysiotherapeuten zorgen ervoor dat ouderen hun mobiliteit en zelfstandigheid zoveel mogelijk kunnen behouden. Daarnaast kunnen oudere mensen met gezondheidsproblemen ook uitstekend bij ons terecht. Door middel van geriatrie fysiotherapie kunnen diverse lichamelijke klachten verholpen of verminderd worden.

Geriatrie fysiotherapie bij een gespecialiseerde fysiotherapeut

Om mentaal en fysiek gezond te blijven, is het van belang dat ouderen voldoende blijven bewegen. Bij Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark bieden wij oudere mensen een persoonlijke behandeling. Ieder mens is immers anders en daarom gaan onze fysiotherapeuten altijd op zoek naar een oplossing op maat. Ondervindt u door de ziekte van Parkinson problemen met dagelijkse handelingen als lopen en opstaan uit de bank? Of heeft u incontinentieproblemen? In beide gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark werken gespecialiseerde geriatrie fysiotherapeuten die u alle kennis en kunde in huis hebben om u uitstekend van dienst te kunnen zijn.

Vragen? Neem contact op!

Wilt u zich aanmelden voor geriatrie fysiotherapie bij Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark? Dan kan snel en eenvoudig online. Heeft u vragen over onze behandelmethodes? Neem dan telefonisch contact op met onze medewerkers door even te bellen naar (0318) 614863.

Naast de volwassen longpatient zijn er ook veel kinderen, soms heel jong, met ademhalingsproblemen. Hierbij is het belangrijk dat de ouders een aantal technieken leren van de fysiotherapeut om wat voor hun kind te kunnen doen, daarnaast is het natuurlijk zeer belangrijk om goede adviezen en voorlichting te krijgen over bijvoorbeeld saneren maar ook over de manier van inhaleren van de medicijnen of de keuze van een sport.

Een eenduidig advies vanuit de diverse disciplines is voor volwassenen en kinderen belangrijk; daarom onderhouden wij contacten met bijv. een longarts en de longverpleegkundigen van het kruiswerk. Ook zijn een aantal van ons actief bij het begeleiden van de sportgroepen van het Astma-fonds. Meedoen aan zo’n sportgroep wordt als een actief vervolg op de fysiotherapie gestimuleerd.

Naast het adequaat leren ademen speelt het zonodig vergroten van de conditie altijd een rol in de aanpak van de fysiotherapeut, iets wat ook in de richtlijn COPD-behandeling terug te vinden is. Ook hier vindt u weer terug: u werkt samen met uw fysiotherapeut aan herstel.

Maar het zijn niet alleen de longpatienten die ademhalingtherapie nodig hebben. Ook bij de nabehandeling van forse thorax-operaties of kneuzingen van de ribben is ademhalingstherapie soms nodig.

Uw behandelende fysiotherapeuten:

Emile Nijs
Emile Nijs
Jan Willem ter Velde
Jan Willem ter Velde

Kortdurend online consult:

De bedoeling van een kort consult via internet is, dat u een korte vraag kunt stellen.
Deze vraag ligt op het gebied van de fysiotherapeut.
U krijgt binnen 3 werkdagen antwoord van een van onze fysiotherapeuten.

 

  ik ga akkoord met de privacyverklaring.

  U kunt bij ons ook terecht voor

  Contact

  Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark
  Willem de Zwijgerlaan 1F
  6713 NS Ede
  Telefoon: (0318) 614 863

  Gelieve te bellen tussen 08.30 en 17.00uur

  Neem contact met ons op
  Kort consult
  Online aanmelden

  Wij zijn ook ’s avonds en in het weekend open!

  SPECIALISATIES