U kunt bij Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark terecht voor ademtherapie

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde fysiotherapie praktijk in de regio Veenendaal, Elst, Amerongen, Renkum en Veldhuizen? Dan kunt u uitstekend terecht bij Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark in Ede. Bij ons werken deskundige fysiotherapeuten die voor iedereen ruim de tijd nemen. Voor iedere klacht gaan wij op zoek naar een behandeling op maat. In de omgeving van Elst, Renkum, Veldhuizen, Amerongen en Veenendaal vindt u op het gebied van fysiotherapie alle specialisaties onder één dak bij Centrum voor Fysiotherapie Beatrix.

Professionele fysiotherapie voor sporters nabij Veenendaal en Elst

Als u last heeft van lichamelijke klachten zijn we u nabij Veenendaal en Elst graag van dienst met professionele fysiotherapie. Ons team van 15 specialisten heeft voor vrijwel iedere klacht een oplossing. Heeft u een blessure opgelopen tijdens het sporten? Dan helpen wij u graag om weer fit te worden. Onze sportfysiotherapeuten hebben ruime ervaring met diverse takken van sport. Daarnaast hebben wij in ons centrum de beschikking over een gymzaal, een trimbaan, een kunstgrasveld en moderne apparatuur. Door deze eersteklas faciliteiten kunnen zowel recreatieve als wedstrijdsporters in ons expertisecentrum aan hun herstel werken. Tijdens het volledige hersteltraject wordt u begeleidt door onze fysiotherapeuten.

Fysiotherapie voor ouderen in de buurt van Amerongen, Renkum en Veldhuizen

Ouderen die hinder ondervinden van lichamelijke klachten zijn bij ons in de buurt van Amerongen, Veldhuizen en Renkum ook aan het juiste adres voor fysiotherapie. Oudere mensen vinden het soms moeilijk om vijf dagen in de week minimaal een half uur te bewegen. Om gezond te blijven is het wel belangrijk om dat te doen. Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark helpt ouderen om voldoende te bewegen. Onder andere voor mensen met Parkinson kan fysiotherapie bij onze praktijk in de regio Amerongen, Renkum en Veldhuizen uitkomst bieden.

Diverse specialismen

Fysiotherapie voor sporters en ouderen zijn slechts enkele van onze specialismen. Bent u benieuwd wat wij op het gebied van fysiotherapie voor u kunnen betekenen in de omgeving van Veldhuizen, Amerongen, Veenendaal, Elst en Renkum? Of wilt u zich direct aanmelden bij Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark? Neem dan via (0318) 614863 telefonisch contact op met onze medewerkers.

Naast de volwassen longpatient zijn er ook veel kinderen, soms heel jong, met ademhalingsproblemen. Hierbij is het belangrijk dat de ouders een aantal technieken leren van de fysiotherapeut om wat voor hun kind te kunnen doen, daarnaast is het natuurlijk zeer belangrijk om goede adviezen en voorlichting te krijgen over bijvoorbeeld saneren maar ook over de manier van inhaleren van de medicijnen of de keuze van een sport.

Een eenduidig advies vanuit de diverse disciplines is voor volwassenen en kinderen belangrijk; daarom onderhouden wij contacten met bijv. een longarts en de longverpleegkundigen van het kruiswerk. Ook zijn een aantal van ons actief bij het begeleiden van de sportgroepen van het Astma-fonds. Meedoen aan zo’n sportgroep wordt als een actief vervolg op de fysiotherapie gestimuleerd.

Naast het adequaat leren ademen speelt het zonodig vergroten van de conditie altijd een rol in de aanpak van de fysiotherapeut, iets wat ook in de richtlijn COPD-behandeling terug te vinden is. Ook hier vindt u weer terug: u werkt samen met uw fysiotherapeut aan herstel.

Maar het zijn niet alleen de longpatienten die ademhalingtherapie nodig hebben. Ook bij de nabehandeling van forse thorax-operaties of kneuzingen van de ribben is ademhalingstherapie soms nodig.

Uw behandelende fysiotherapeuten:

Emile Nijs
Emile Nijs
Jan Willem ter Velde
Jan Willem ter Velde

Kortdurend online consult:

De bedoeling van een kort consult via internet is, dat u een korte vraag kunt stellen.
Deze vraag ligt op het gebied van de fysiotherapeut.
U krijgt binnen 3 werkdagen antwoord van een van onze fysiotherapeuten.

 

  ik ga akkoord met de privacyverklaring.

  U kunt bij ons ook terecht voor

  Contact

  Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark
  Willem de Zwijgerlaan 1F
  6713 NS Ede
  Telefoon: (0318) 614 863

  Gelieve te bellen tussen 08.30 en 17.00uur

  Neem contact met ons op
  Kort consult
  Online aanmelden

  Wij zijn ook ’s avonds en in het weekend open!

  SPECIALISATIES