Chronische hoofdpijn Ede

Chronische hoofdpijn en hoofdklachten: kies voor chronische hoofd behandeling in omgeving Ede voor de expertise van Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark. Naast reguliere fysiotherapie kunt u bij ons ook terecht voor specialistische behandelingen. Wij hebben een overeenkomst met zorgverzekeraars en bespreken voordat we starten met de behandeling altijd uitvoerig onze mogelijkheden met u door. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Chronische hoofdpijn Ede: diverse behandelmethodes


Kiest u voor chronische hoofd behandeling door het Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark in Ede dan kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak. Niet alleen mag u van ons de beste behandeling verwachten, wij bieden u ook een optimale behandelomgeving. De sfeer in onze praktijk is informeel waardoor u zich snel bij ons op uw gemak voelt. Chronische hoofdpijn en hoofdklachten, daar bent u liever vandaag van af dan morgen: wij bieden in onze praktijk in Ede een drietal behandelingen aan waarin de pijn en de klachten worden aangepakt. Afhankelijk van uw situatie kunt u onder meer een keuze maken uit:

 • Manuele therapie: blokkades worden verminderd of opgeheven;
 • Ontspanningstherapie: door verschillende basistechnieken toe te passen leert u de juiste (ont-) spanning te bereiken in uiteenlopende situaties;
 • Dry-needling: door spieren aan te prikken ontspannen deze snel en langdurig.

Chronische hoofdklachten: de juiste behandeling in Ede


Heeft u last van chronische hoofdpijn, maak dan een afspraak bij Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark in Ede. Alle medewerkers van onze praktijk zijn BIG-geregistreerd en staan vermeld in het kwaliteitsregister. In een eerste afspraak stellen we vast wat voor u de juiste behandelmethode is. Wij werken hierbij met een zogenaamde rode vlaggenlijst. Hierin wordt bepaald of uw wij door kunnen gaan met de intake of dat het bijvoorbeeld verstandiger is een bezoek te brengen aan de huisarts.

Meer informatie en contact


Chronische hoofdpijn en hoofdklachten: kies voor chronische hoofd behandeling in omgeving Ede voor onze praktijk! Wij zijn ook buiten kantoortijden geopend waardoor u eenvoudig een afspraak bij ons kunt inplannen. Onze praktijk is ook in de avond en in het weekend open. Wilt u meer weten over onze werkwijze en onze tarieven of bent u benieuwd hoeveel behandelingen worden vergoed door uw zorgverzekeraar? Raadpleeg onze FAQ of neem contact met ons op door te bellen naar nummer (0318)614863. Onze praktijk is bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur.

Uw behandelende fysiotherapeuten:

Emile Nijs
Emile Nijs
Jan Willem ter Velde
Jan Willem ter Velde

Kortdurend online consult:

De bedoeling van een kort consult via internet is, dat u een korte vraag kunt stellen.
Deze vraag ligt op het gebied van de fysiotherapeut.
U krijgt binnen 3 werkdagen antwoord van een van onze fysiotherapeuten.

 

  U kunt bij ons ook terecht voor

  Contact

  Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark
  Willem de Zwijgerlaan 1F
  6713 NS Ede
  Telefoon: (0318) 614 863

  Gelieve te bellen tussen 08.30 en 17.00uur

  Neem contact met ons op
  Kort consult
  Online aanmelden

  Wij zijn ook ’s avonds en in het weekend open!

  SPECIALISATIES