Chronische hoofdpijn Ede

Home » Chronische hoofdpijn Ede

Chronische hoofdpijn Ede

Chronische hoofdpijn en hoofdklachten: kies voor chronische hoofd behandeling in omgeving Ede voor de expertise van Fysiotherapie Beatrixpark. Naast reguliere fysiotherapie kunt u bij ons ook terecht voor specialistische behandelingen. Wij hebben een overeenkomst met zorgverzekeraars en bespreken voordat we starten met de behandeling altijd uitvoerig onze mogelijkheden met u door. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Chronische hoofdpijn Ede: diverse behandelmethodes

Kiest u voor chronische hoofd behandeling door het Beatrixpark in Ede dan kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak. Niet alleen mag u van ons de beste behandeling verwachten, wij bieden u ook een optimale behandelomgeving. De sfeer in onze praktijk is informeel waardoor u zich snel bij ons op uw gemak voelt. Chronische hoofdpijn en hoofdklachten, daar bent u liever vandaag van af dan morgen: wij bieden in onze praktijk in Ede een drietal behandelingen aan waarin de pijn en de klachten worden aangepakt. Afhankelijk van uw situatie kunt u onder meer een keuze maken uit:

Manuele therapie: blokkades worden verminderd of opgeheven; Ontspanningstherapie: door verschillende basistechnieken toe te passen leert u de juiste (ont-) spanning te bereiken in uiteenlopende situaties; Dry-needling: door spieren aan te prikken ontspannen deze snel en langdurig.

Chronische hoofdklachten: de juiste behandeling in Ede

Heeft u last van chronische hoofdpijn, maak dan een afspraak bij Fysiotherapie Beatrixpark in Ede. Alle medewerkers van onze praktijk zijn BIG-geregistreerd en staan vermeld in het kwaliteitsregister. In een eerste afspraak stellen we vast wat voor u de juiste behandelmethode is. Wij werken hierbij met een zogenaamde rode vlaggenlijst. Hierin wordt bepaald of uw wij door kunnen gaan met de intake of dat het bijvoorbeeld verstandiger is een bezoek te brengen aan de huisarts.

Meer informatie en contact

Chronische hoofdpijn en hoofdklachten: kies voor chronische hoofd behandeling in omgeving Ede voor onze praktijk! Wij zijn ook buiten kantoortijden geopend waardoor u eenvoudig een afspraak bij ons kunt inplannen. Onze praktijk is ook in de avond en in het weekend open. Wilt u meer weten over onze werkwijze en onze tarieven of bent u benieuwd hoeveel behandelingen worden vergoed door uw zorgverzekeraar? Raadpleeg onze FAQ of neem contact met ons op door te bellen naar nummer (0318)614863. Onze praktijk is bereikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur.

Maak een afspraak

Chronische hoofdpijn Ede