Allround Training Ede

Home » Allround Training Ede

Allround Training Ede

Fysiotherapie Beatrixpark werkt samen met Allround Training Ede. Dit is wat zij te bieden hebben:

Wij bieden groepstrainingen aan op diverse niveaus, met als doel een bijdrage te leveren aan het gezonder en fitter krijgen van de maatschappij. Onze trainingsvormen zijn een middel om te werken aan je fysieke-, mentale- en sociale doelen. Wij stimuleren je om je te verbinden aan een gezonde levensstijl. Een gezonde levensstijl baseren wij op 4 pijlers: 1. Voeding, 2. Bewegen, 3. Rust en 4. Positiviteit/bewustwording.

Wat hebben wij te bieden:

Cursus conditietraining

Deze cursus heeft een looptijd van 6 maanden en deelname is gebaseerd op intrinsieke motivatie. Deelnemers gaan een commitment aan met zichzelf en komen 2x per week trainen.

De cursus bestaat uit drie fasen:

– Fase 1: Aanleren basistechnieken
– Fase 2: Verbeteren basistechnieken
– Fase 3: Trainingsfase
De focus in fase 1 en 2 ligt op krachttraining gebaseerd op het eigen lichaamsgewicht (Pilates), looptraining en dit alles met aandacht (Yoga). Hier leg je de basis. In fase 3 word je optimaal uitgedaagd en is de intensiteit hoog en heeft de training een bootcampachtige setting.
Het maximaal aantal deelnemers van deze groep is 14. Als je een tijdje niet komt wordt met je besproken of je door wilt gaan in dit traject, of wilt stoppen. Je bent te allen tijde vrij om te stoppen in verband met intrinsieke motivatie. Je maakt dan weer een plek vrij voor een ander.
Deelname aan deze cursus zal een verandering teweegbrengen in denken en doen. Het is een uitdaging die je met jezelf aangaat. En deze uitdaging is geen eenvoudige opgave. Want verandering is een innerlijk proces. En verandering gaat gepaard met weerstand. ‘We have to be the change you wish to see in the world’ (Ghandi)

Allround Training gevorderd

Dit is voor sporters die grenzen willen verleggen en willen werken aan hun conditie! Je krijgt een uitdagende workout in een natuurlijke omgeving. Je traint in een groep met als uitvalsbasis het kazerne terrein in Ede. De training bestaat onder andere uit hardlopen, intervaltrainingen, fitnessoefeningen en dat allemaal in de buitenlucht. Het heeft met name bootcamp- en crossfitachtige elementen.Een training bestaat onder andere uit hardlopen, intervaltrainingen en fitnessoefeningen en dat allemaal in de natuur. Heerlijk trainen in de buitenlucht, back to basics! #Rockystyle

Allround Training regulier

Dit is voor mensen die lekker in de buitenlucht willen sporten. De training is uitdagend en heeft een bootcampachtige setting. De training bestaat uit hardlopen en een diversiteit aan oefeningen.

Allround Training ‘eigen kracht’

Ook wel ‘street-workout’ of ‘urban fitness’ genoemd. Het trainen van je lichaam met alleen het gebruik van je eigen lichaamsgewicht! Push ups, pull ups, sit ups, squats, lunges, human flags zijn

Voor ‘Bar-atleten’ of mensen die er in getraind willen worden!

https://www.facebook.com/pages/Allround-training-Ede-Terrein-Fantasy4kids/105562119618947?fref=tsInfo:allroundtrainingede@hotmail.com

Tel. nr: 06/48405732/ 0651836290

Maak een afspraak

Allround Training Ede