Ook ’s avonds en op zaterdag geopend


Gratis haal- en brengservice


Heeft u door spanning en stress last van psychosomatische klachten, dan biedt fysiotherapie uitkomst. Psychosomatische klachten kunnen erg vervelend zijn en bovendien is het vaak lastig om een oorzaak te vinden. Hierbij worden lichamelijke klachten veroorzaakt door psychische overbelasting. Daarom kijkt onze gespecialiseerde fysiotherapeut niet alleen naar uw lichamelijke klachten, maar betrekt hij of zij ook psychologische factoren bij de behandeling van uw klachten.


Meld u direct aan voor een afspraak!


Aanmelden

Verminder of verhelp uw psychosomatische klachten met fysiotherapie op maat

Fysiotherapie kan helpen om psychosomatische klachten aanzienlijk te verminderen of zelfs te verhelpen. Dit wordt gedaan door u ontspanningsoefeningen aan te leren, maar ook door middel van ademhalingsoefeningen en bijvoorbeeld dry needling om gespannen spieren weer te laten ontspannen. Welke aanpak qua fysiotherapie het best geschikt is om uw psychosomatische klachten aan te pakken, hangt af van uw exacte klachten. Daarom stelt onze fysiotherapeut een persoonlijk behandelplan voor u op.

Maak een afspraak op een moment dat u het best uitkomt

In onze grote praktijk kunt u zeker ook met psychosomatische klachten voor de juiste fysiotherapie terecht. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars, dus vaak worden deze behandelingen vergoed, maar dit hangt volledig van uw polis af. Kunt u zelf niet naar de praktijk komen voor een behandeling? Dat is geen probleem, want dan maakt u gewoon gebruik van onze gratis haal- en brengservice. Komt het niet goed uit om op kantoortijden langs te komen? Ook dat is geen probleem, want we zijn ook ’s avonds en op zaterdag geopend. Neem contact met ons op voor een afspraak door te bellen naar (0318)614863. Wij helpen u graag van uw psychosomatische klachten af met de juiste fysiotherapie.

Kortdurend online consult:

De bedoeling van een kort consult via internet is, dat u een korte vraag kunt stellen.
Deze vraag ligt op het gebied van de fysiotherapeut.
U krijgt binnen 3 werkdagen antwoord van een van onze fysiotherapeuten.

 

  U kunt bij ons ook terecht voor

  Contact

  Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark
  Willem de Zwijgerlaan 1F
  6713 NS Ede
  Telefoon: (0318) 614 863

  Gelieve te bellen tussen 08.30 en 17.00uur

  Neem contact met ons op
  Kort consult
  Online aanmelden

  Wij zijn ook ’s avonds en in het weekend open!

  SPECIALISATIES