Hartrevalidatie fysiotherapie

Voor hartrevalidatie biedt fysiotherapie bij Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark uitkomst. Wij hebben een speciaal opgerichte revalidatietraining voor mensen met coronaire hartaandoeningen. Het is wel van belang dat eerst de poliklinische revalidatie in het ziekenhuis wordt gevolgd. Daarna kunt u gebruik maken van hartrevalidatie bij ons met behulp van speciale fysiotherapie. Wij zorgen ervoor dat het programma op de individuele situatie van de patiënt wordt afgestemd. Voldoende beweging staat in dit programma centraal.

Toestemming voor hartrevalidatie fysiotherapie

Voor het volgen van fysiotherapie voor hartrevalidatie is toestemming van de huisarts of cardioloog vereist. Op deze manier weten u en wij zeker dat ons programma het beste resultaat levert. Dit programma richt zich op een gezonde levensstijl met voldoende beweging. Voorafgaand aan de start van het programma overleggen we met u over de doelstellingen. Deze doelstellingen worden dus door de patiënt en de fysiotherapeut samengesteld. Daarna kunnen we gaan werken naar de realisatie van deze doelstellingen.

Aanmelden

Heeft u toestemming van de huisarts of cardioloog? Meld u dan aan voor fysiotherapie voor hartrevalidatie bij Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark. Als u vragen heeft, dan kunt u deze altijd stellen aan onze specialisten. U kunt dan ook meteen vragen naar uw mogelijkheden. U kunt ook advies van uw huisarts of cardioloog inwinnen over de mogelijkheden voor fysiotherapie als onderdeel van uw hartrevalidatie.

Wij helpen met hartrevalidatie in de vorm van fysiotherapie op maat! Vragen? Stel ze gerust!

Gerelateerde pagina’s:

Orthopedische fysiotherapie | Fitness zwangere vrouwen | Nekpijn ede | Fysiotherapie lunteren |Hartrevalidatie fysiotherapie

Uw behandelende fysiotherapeuten:

Emile Nijs
Emile Nijs
Jan Willem ter Velde
Jan Willem ter Velde

Kortdurend online consult:

De bedoeling van een kort consult via internet is, dat u een korte vraag kunt stellen.
Deze vraag ligt op het gebied van de fysiotherapeut.
U krijgt binnen 3 werkdagen antwoord van een van onze fysiotherapeuten.

 

  U kunt bij ons ook terecht voor

  Contact

  Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark
  Willem de Zwijgerlaan 1F
  6713 NS Ede
  Telefoon: (0318) 614 863

  Gelieve te bellen tussen 08.30 en 17.00uur

  Neem contact met ons op
  Kort consult
  Online aanmelden

  Wij zijn ook ’s avonds en in het weekend open!

  SPECIALISATIES