Fysiotherapie behandelingen

In het Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark kunt u terecht voor verschillende fysiotherapie behandelingen. Doordat wij de grootste praktijk in Ede zijn kunnen wij zowel conventionele als onconventionele therapieën aanbieden. Samen met u bekijken we de beste oplossing voor uw klachten. Daarbij kunt u bij ons ook fitnessen onder begeleiding. Wij bieden ook groepsbehandelingen aan zodat u samen kunt werken met lotgenoten.

Diverse fysiotherapie behandelingen

Door de grootte van onze praktijk kunnen wij veel verschillende oplossingen voor uw klachten aanbieden. Wij hebben verschillende specialisaties onder een dak waaronder onder andere:

Fysiotherapie behandelingen voor sporters

Onze drie ervaren fysiotherapeuten bieden u begeleiding bij het verhelpen en verminderen van uiteenlopende klachten. Of u nu aan het revalideren bent voor een blessure of deze probeert te voorkomen door uw houding te verbeteren. Zij kunnen u op de juiste manier begeleiden. In de grote oefenzaal vindt u moderne apparatuur en vrije gewichten. Indien nodig kunt u naast het volgen van fysiotherapiebehandelingen ook gebruik maken van een voedingdeskundige. Wij werken daarbij samen met huisartsen, voedingsdeskundigen en podotherapeuten zodat u doeltreffende zorg kunt verwachten. Door onze kennis kunnen wij wedstrijdsporters specifieke en professionele begeleiding bieden. Tevens is voor snelle diagnostiek een echografie apparaat aanwezig. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Neem contact op voor diverse professionele fysiotherapie behandelingen!

Uw behandelende fysiotherapeuten:

Emile Nijs
Emile Nijs
Jan Willem ter Velde
Jan Willem ter Velde

Kortdurend online consult:

De bedoeling van een kort consult via internet is, dat u een korte vraag kunt stellen.
Deze vraag ligt op het gebied van de fysiotherapeut.
U krijgt binnen 3 werkdagen antwoord van een van onze fysiotherapeuten.

 

  U kunt bij ons ook terecht voor

  Contact

  Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark
  Willem de Zwijgerlaan 1F
  6713 NS Ede
  Telefoon: (0318) 614 863

  Gelieve te bellen tussen 08.30 en 17.00uur

  Neem contact met ons op
  Kort consult
  Online aanmelden

  Wij zijn ook ’s avonds en in het weekend open!

  SPECIALISATIES