Voor sportfysiotherapie kunt u terecht bij Fysiotherapie Beatrixpark in Ede. Onze fysiotherapeuten Robin Beukeboom (master sportfysiotherapie), Willem Messemaker, Bas Bruggers en Robert Schoonderbeek hebben elk ervaring met verschillende takken van sport. Naast deze ervaring beschikt ons centrum over een grote oefenzaal met moderne apparatuur en vrije gewichten. Tevens hebben we de beschikking over een gymzaal, een kunstgrasveld en een trimbaan. Wanneer u voor sportfysiotherapie naar onze praktijk in Ede komt, kunt u dus rekenen op uitstekende therapie en topfaciliteiten.

Het expertisecentrum voor sportfysiotherapie in Ede

Onze praktijk in Ede is het expertisecentrum voor sportfysiotherapie voor de recreatieve- en wedstrijdsporter in de regio midden Nederland. Daar dragen onze faciliteiten en specialistische therapeuten zeker aan bij. Door de samenwerking met huisartsen, podotherapeuten en voedingsdeskundigen is de sportgerelateerde zorg die wij aanbieden zo nodig multidisciplinair. Deze zorg is zowel curatief als preventief en gericht op sporters van elk niveau. Naast de sportgerelateerde zorg bieden wij ook specifieke trainingsbegeleiding aan voor de wedstrijdsporter. Daarnaast kunt u in onze grote praktijk onder andere terecht voor:

Rehaboom

Bij het revalideren van sporters werken we volgens de Rehaboom. Dit is een een methodische aanpak in de sportrevalidatie. Hierdoor wordt een (top)sporter volledig begeleid van blessure tot wedstrijdhervatting.

Zie http://www.toinevandegoolberg.nl

Sportspreekuur

Het sportspreekuur is op dinsdagavond om 19.00-20.00. Om een afspraak te maken voor dit sportspreekuur kunt u bellen met de volgende nummers:

– Praktijknummer 0318-614863

– Willem Messemaker 06 46724042 (voor in het weekend)

– Robert Schoonderbeek 06 14 36 00 22 (voor in het weekend)

Start in januari 2011

Verwijzing en vergoeding

Voor een fysiotherapeutisch consult of een fysiotherapeutische behandeling kunt u ook zonder verwijzing van een arts bij ons terecht. De behandeling wordt vergoed uit de aanvullende verzekering en is afhankelijk van uw verzekeringspakket.

Rehaboom en sportspreekuur

Bij het revalideren van sporters werken we volgens de Rehaboom. Dit is een methodische aanpak in de sportrevalidatie. Hierdoor wordt een (top)sporter volledig begeleid van blessure tot wedstrijdhervatting. Daarnaast staan we klaar voor sporters met het sportspreekuur. Dit vindt plaats op dinsdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur. Voor dit spreekuur kunt u een afspraak maken door te bellen met een van de volgende telefoonnummers:

Verwijzing en vergoeding

Voor een fysiotherapeutisch consult of een fysiotherapeutische behandeling kunt u ook zonder verwijzing van een arts bij ons terecht. De behandeling wordt vergoed uit de aanvullende verzekering en is afhankelijk van uw verzekeringspakket. Maak een afspraak voor sportfysiotherapie bij onze praktijk in Ede en neem contact met ons op via een van de bovenstaande telefoonnummers.

Uw behandelende fysiotherapeuten:

Uw behandelende fysiotherapeuten:

Emile Nijs
Emile Nijs
Robin Beukeboom
Robin Beukeboom
Robert Schoonderbeek
Robert Schoonderbeek
Willem Messemaker
Willem Messemaker
Bas Bruggers
Bas Bruggers

Kortdurend online consult:

De bedoeling van een kort consult via internet is, dat u een korte vraag kunt stellen.
Deze vraag ligt op het gebied van de fysiotherapeut.
U krijgt binnen 3 werkdagen antwoord van een van onze fysiotherapeuten.

ik ga akkoord met de privacyverklaring.

U kunt bij ons ook terecht voor

Manuele therapie

Contact

Fysiotherapie Beatrixpark
Willem de Zwijgerlaan 1F
6713 NS Ede
Telefoon: (0318) 614 863

Gelieve te bellen tussen 08.30 en 17.00uur

Neem contact met ons op
Kort consult
Online aanmelden

Wij zijn ook ’s avonds en in het weekend open!

SPECIALISATIES