Voor sportfysiotherapie kunt u terecht bij Fysiotherapie Beatrixpark in Ede. Ons team Sportfysiotherapie bestaat uit de fysiotherapeuten Bas Bruggers, Luna Bakker, Maurits Brethouwer en Ilse van de Kamp. Zij hebben ervaring met verschillende takken van sport, waaronder voetbal, korfbal, atletiek en handbal.
Onze praktijk beschikt over een grote trainingsruimte met diverse fitnessapparatuur en overige trainingsgewichten. Daarnaast hebben wij de beschikking over een kunstgrasveld.
Door de samenwerking met huisartsen, podotherapeuten en voedingsdeskundigen is de sportgerelateerde zorg die wij aanbieden zo nodig multidisciplinair. Deze zorg is zowel curatief als preventief en gericht op sporters van elk niveau. Naast de sportgerelateerde zorg bieden wij ook specifieke trainingsbegeleiding aan voor de wedstrijdsporter.

Onze praktijk is aangesloten bij het VKB-netwerk Gelderse Vallei.
Het knienetwerk is een samenwerkingsverband tussen sportartsen en orthopeden van het ziekenhuis Gelderse vallei en (sport)fysiotherapeuten in de regio. De samenwerking binnen het netwerk zorgt voor een laagdrempelig contact tussen de artsen en (sport)fysiotherapeuten.
Onze (sport)fysiotherapeuten hebben ervaring en expertise opgebouwd rondom knieletsels en voldoen aan verschillende specialisaties en scholingseisen om de kwaliteit van de zorg hoog te houden.

Het knienetwerk is gespecialiseerd in het behandelen van traumatische, veelal sportgerelateerde, knieaandoeningen, zoals voorste en achterste kruisbandletsels, meniscusletsels, kniebandletsels, kraakbeenaandoeningen en patellaluxaties.

Luna Bakker en Bas Bruggers zijn lid van dit netwerk.

Daarnaast kunt u in onze grote praktijk onder andere terecht voor:

Verwijzing en vergoeding

Voor een fysiotherapeutisch consult of een fysiotherapeutische behandeling kunt u ook zonder verwijzing van een arts bij ons terecht. De behandeling wordt vergoed uit de aanvullende verzekering en is afhankelijk van uw verzekeringspakket.

Uw behandelende fysiotherapeuten:

Uw behandelende fysiotherapeuten:

Luna Bakker
Luna Bakker
Bas Bruggers
Bas Bruggers
Maurits Brethouwer
Maurits Brethouwer
Ilse van de Kamp
Ilse van de Kamp

Kortdurend online consult:

De bedoeling van een kort consult via internet is, dat u een korte vraag kunt stellen.
Deze vraag ligt op het gebied van de fysiotherapeut.
U krijgt binnen 3 werkdagen antwoord van een van onze fysiotherapeuten.

  ik ga akkoord met de privacyverklaring.

  U kunt bij ons ook terecht voor

  Manuele therapie

  Contact

  Fysiotherapie Beatrixpark
  Willem de Zwijgerlaan 1F
  6713 NS Ede
  Telefoon: (0318) 614 863

  Gelieve te bellen tussen 08.30 en 17.00uur

  Neem contact met ons op
  Kort consult
  Online aanmelden

  Wij zijn ook ’s avonds en in het weekend open!

  SPECIALISATIES