U kunt bij Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark terecht voor ademtherapie

Bij Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark kunt u uitstekend terecht voor fitness in de buurt van Rhenen en Leersum. Als de grootste fysiotherapie praktijk van Ede beschikken wij over een fitnessruimte met moderne apparatuur en vrije gewichten. Daarnaast kunt u bij ons ook gebruikmaken van een gymzaal, trimbaan en kunstgrasveld. Fysio-Fitness is ideaal om uw conditie en kracht te verbeteren of op peil te houden. Nabij Rhenen en Leersum begeleiden wij op het gebied van fitness zowel beginnende als ervaren sporters.

Voordelen van fitness bij een fysiotherapie praktijk nabij Rhenen en Leersum

Fitness bij Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark in de regio Rhenen en Leersum is ook een goede aanvulling op een fysiotherapiebehandeling. Trainen bij een fysiotherapie praktijk heeft enkele voordelen, waaronder:

 • Voordat u begint met fitnessen, bespreken wij tijdens een intakegesprek uw wensen, doelen en eventuele klachten. Onze specialisten stellen vervolgens een trainingsschema voor u samen;
 • Er zijn altijd professionele fysiotherapeuten aanwezig waar u terechtkunt voor advies en antwoord op uw vragen;
 • Bij fysieke klachten kunt u direct een afspraak maken voor fysiotherapie.

Onze fitnessruimte met geavanceerde apparatuur maakt optimaal trainen mogelijk. Zodoende kunt u bij ons werken aan conditie, spierkracht, gewichtsverlies en algemeen welbehagen. U kunt zich heel eenvoudig online aanmelden voor fitness bij Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark in de omgeving van Leersum en Rhenen. Voor meer informatie neemt u telefonisch contact op met onze medewerkers: (0318) 614863.

Naast de volwassen longpatient zijn er ook veel kinderen, soms heel jong, met ademhalingsproblemen. Hierbij is het belangrijk dat de ouders een aantal technieken leren van de fysiotherapeut om wat voor hun kind te kunnen doen, daarnaast is het natuurlijk zeer belangrijk om goede adviezen en voorlichting te krijgen over bijvoorbeeld saneren maar ook over de manier van inhaleren van de medicijnen of de keuze van een sport.

Een eenduidig advies vanuit de diverse disciplines is voor volwassenen en kinderen belangrijk; daarom onderhouden wij contacten met bijv. een longarts en de longverpleegkundigen van het kruiswerk. Ook zijn een aantal van ons actief bij het begeleiden van de sportgroepen van het Astma-fonds. Meedoen aan zo’n sportgroep wordt als een actief vervolg op de fysiotherapie gestimuleerd.

Naast het adequaat leren ademen speelt het zonodig vergroten van de conditie altijd een rol in de aanpak van de fysiotherapeut, iets wat ook in de richtlijn COPD-behandeling terug te vinden is. Ook hier vindt u weer terug: u werkt samen met uw fysiotherapeut aan herstel.

Maar het zijn niet alleen de longpatienten die ademhalingtherapie nodig hebben. Ook bij de nabehandeling van forse thorax-operaties of kneuzingen van de ribben is ademhalingstherapie soms nodig.

Uw behandelende fysiotherapeuten:

Emile Nijs
Emile Nijs
Jan Willem ter Velde
Jan Willem ter Velde

Kortdurend online consult:

De bedoeling van een kort consult via internet is, dat u een korte vraag kunt stellen.
Deze vraag ligt op het gebied van de fysiotherapeut.
U krijgt binnen 3 werkdagen antwoord van een van onze fysiotherapeuten.

 

  ik ga akkoord met de privacyverklaring.

  U kunt bij ons ook terecht voor

  Contact

  Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark
  Willem de Zwijgerlaan 1F
  6713 NS Ede
  Telefoon: (0318) 614 863

  Gelieve te bellen tussen 08.30 en 17.00uur

  Neem contact met ons op
  Kort consult
  Online aanmelden

  Wij zijn ook ’s avonds en in het weekend open!

  SPECIALISATIES